Звʼяжіться з нами

Дивитися всі Статті
Новини від Ханкук: черговий конкурс Design Innovation, Kinergy GT були омологовані для Nissan Altima 2019

Будні компанії Ханкук насичені важливими подіями. Минулого тижня Hankook Tire провела щорічну виставку-конференцію, в ході якої учасники обговорили найактуальніші теми шинної промисловості. Захід Design Insight Forum проходив в Південній Кореї, в місті Теджон. Крім того, були обрані переможці конкурсу Design Innovation 2018.

В той же час автовиробник Ніссан обрав продкцію Ханку для своєї нової моделі.

Детальніше про конкурс

Дизайн Інновейшн проходить раз на два роки, цей конкурс є науково-дослідним проектом шинної компанії Ханкук. При організації кожного такого заходу бренд співпрацює з найвідомішими навчальними закладами, що викладають дизайн. Мета конкурсу в тому, щоб сформувати картину майбутнього індустрії мобільності, а також в тому, щоб визначитися зі стратегічними кроками і планами в даній сфері.

У нинішньому році фахівці Ханкук співпрацювали з 19-ма студентами з дуже відомого британського навчального закладу (Королівський художній коледж). В результаті була розроблена система шин, здатна створювати вартість. Згідно з планом, вона зможе використовуватися в 2035 році.

На конкурсі також були представлені інші студентські роботи:

  •  Aeroflow - модель футуристичної шини для оснащення одномісного гоночного авто з максимальною притискною силою;
  •  Hexonic - покришка, в яку вбудовані інтелектуальні датчики для підвищення ефективності автоуправління. Очікується, що розробка знайде застосування в службах по короткостроковому прокату авто;
  •  HLS-23 - модель, що відповідає за логістику в найближчому майбутньому.

Крім даної виставки розробки братимуть участь в інших міжнародних заходах.

Новий седан Nissan Altima отримає шини Hankook Kinergy GT (H436)

Чергова модель середньорозмірного седану бізнес-класу від Nissan буде «взута» в покришки преміального сегмента виробництва Ханкук.

Ці всесезонні шини вже отримали репутацію надійної і безпечної гуми, яка швидко адаптується до найнесподіваніших ситуацій в дорозі.

Протекторний малюнок виробу вдало поєднує в собі кілька широких кільцевих канавок і досить жорсткі блоки. Перші призначені для швидкого виведення рідини з-під колеса, а завдання других полягає в підвищенні маневреності на сухому полотні. За рахунок широких поперечних канавок плечових зон покришка залишається стійкою на засніженій дорозі, зберігаючи прекрасне зчеплення на поворотах.

Висока продуктивність, відмінна керованість, тихий і м'який хід - власники нового седана зможуть повною мірою оцінити всі ці характеристики шин.

Варто відзначити, що співпраця з відомим автовиробником є ​​показником істотного зростання Ханкук Тайр на світовому ринку. Уже відомо, що шини будуть поставлятися на складальні заводи Ніссан в двох размерностях 215 / 60R16H і 235 / 40R19V.

                                                                        

04 жовтня 2018 р.
5,0
117 оцінок