Звʼяжіться з нами

Дивитися всі Новини
Спортивні покришки Federal Xplora MTS нагороджені премією Red Dot Award 2018

Одним з призерів міжнародного конкурсу Red Dot Award 2018 стали спортивні шини для їзди по суворому бездоріжжю. Federal Xplora MTS 4x4 від тайванського виробника вразили глядачів і членів журі своїм специфічним дизайном, а також чудовими їздовими характеристиками.

Агресивний протекторний малюнок: будова і функції

Фахівці компанії-виробника зізналися, що, розробляючи оригінальний малюнок протектора для нової моделі, вони спиралися на дизайн обладунків спартанських воїнів.

Запозичення деяких окремих деталей і загальнї геометричнї концепції стало символом прагнення бренду до підвищення якості покришок . Продукція Federal Tires не тільки довговічна, надійна і витривала, але також відрізняється високим рівнем комфорту, керованістю і прохідністю.

Цікаво, що крім стильного дизайну і потужних характеристик спрямованість протектора Federal Xplora MTS 4x4 гарантує ефективне протистояння шини акваплануванню і перешкоджає виникненню сторонніх шумів в салоні.

Наявність великих V-образних канавок посилює жорсткість протекторних елементів, а масивні блоки з еластичного компаунда забезпечують повний контроль і маневреність автомобіля.

Значення престижної премії для бренду

В одному з інтерв'ю представник компанії Федерал, Дау Чень, зазначив, що виробник пишається своїм досягненням і не збирається зупинятися на цьому рівні. Міжнародне визнання новинки і присудження їй премії Red Dot Award говорить про те, що стратегія підвищення якості шин дала свої результати.

Бренд прагне вийти на новий рівень і планує впроваджувати найсучасніші інновації та наукові розробки для підвищення конкурентоспроможності своєї продукції.

Премія дійсно є доказом високої якості покришок, так як вона вважається однією з найбільш вагомих нагород за дизайнерські розробки. Шини для легких вантажних авто Federal Xplora MTS 4x4 були обрані журі з більш ніж 6000 претендентів з 59 країн.

Зазвичай судді оцінюють такі якості учасників конкурсу як:

  •  інноваційність;
  •  естетичну привабливість;
  •  придатність (практичність);
  •  функіціональность;
  •  ефективність.

Компанія Federal Tire існує з 1954 року і має досвід співпраці з найбільшими шинними брендами: Bridgestone Corporation (1960-1979 рр) і Sumitomo Rubber Industries (1981-2000 рр).

В результаті подібного досвіду фахівці Федерал змогли отримати неоціненні навички, технології і методики. Розвиваючи власну дистриб'юторську мережу, бренд постійно розширює свою присутність на ринках понад 80-ти країн.

В асортименті виробника представлені як вузькоспеціалізовані покришки для спортивних авто, так і продукти класу UHP, зимові та позашляхові шини. Також активно розвивається виробництво нової нішевой продукції.

29 травня 2018 р.