Звʼяжіться з нами

Дивитися всі Новини
Новини від «Росава»: чого чекати від українських шинників в зимовому сезоні 2018/2019

Напередодні чергового зимового сезону на заводі Росава в Білій церкві повним ходом йде модернізація виробництва. Фактично, це продовження інвестиційного проекту, запущеного раніше. Компанія замінила обладнання, освоює нові технології і розробляє сучасні моделі легкових покришок.

Що зроблено в ході модернізації

Буквально кілька днів тому фахівці українського виробника і турецького підприємства Uzer Makina встановили нове обладнання для виготовлення літніх і зимових шин.

Компанія Uzer Makina є провідним світовим виробником прес-форм і пресів, які використовуються при створенні покришок. Спільна діяльність з майстрами турецького підприємства дозволить співробітникам Росава швидше освоїти нове обладнання і виробити необхідні навички.

Метою технічного переоснащення білоцерківського заводу стає розширення асортименту компанії, підвищення якості продукції та поліпшення умов праці робітників. Наприклад, на сучасних верстатах майстри зможуть виготовляти шини з діаметрами посадочних отворів 15-19 дюймів.

Для робочих зміни будуть полягати в тому, що заготовки на етапі вулканізації можна буде поміщати на завантажувач, а завершення процесу буде відбуватися автоматично.

Підготовка до зими - відповідальна справа

Зараз на заводі Росава ведеться активна діяльність по підготовці до початку зимового сезону. Приготування полягають в запуску масового виробництва найпопулярніших типорозмірів зимових моделей. Виробник планує збільшити кількість випущених шин, щоб в повній мірі задовольнити попит на легкову гуму.

На ринок вийде хіт минулої зими, Pemiorri ViaMaggiore. Проаналізувавши дані попереднього зимового сезону, компанія відзначила, що близько 20% українських автомобілістів вибрали для себе цю модель. Крім того, шина успішно продавалася на ринках інших країн (50% виготовленої продукції вирушило на експорт).

Цікаво, що минулого року споживачі високо оцінили зимову шину Rosava Snowgard, проте через обмежені виробничі можливості з'явився певний дефіцит в найбільш популярних типорозмірах. Виходячи з отриманих даних, керівники Росава придбали нові прес-форми для моделі Rosava Snowgard в типорозмірах 175 / 70R13 і 185 / 65R15.

Крім випуску згаданих Росава Сноугард, а також Rosava WQ і Pemiorri ViaMaggiore, новий сезон буде ознаменований презентацією нової лінійки зимових моделей Pemiorri ViaMaggiore Z + з асиметричним протекторним малюнком. Анонсовано вихід 16-ти типорозмірів з діаметрами посадочних отворів 15-18 дюймів.

Очікується, що нарощування виробничих потужностей і розширення розмірного ряду найбільш популярних моделей дозволить вивести компанію на якісно новий рівень.

03 серпня 2018 р.